El Berenar Solidari de Mans Unides recull 1.002,57 euros pels projectes del Bisbat

La tarda del diumenge 8 d’octubre tingué lloc a Tàrrega la festa anyal del Berenar Solidari organitzada per la Delegació local de Missions i Mans Unides del Bisbat de Solsona, sota el lema “El món no necessita més menjar, necessita gent compromesa”.

La trobada es feu en el marc de l’Espai Mercat, comptant amb la participació de trenta-sis col·laboradores que van aportar trenta-nou pastissos, reunint a cent seixanta-sis persones que gaudiren de la diversitat de dolços i salats. També hi assistiren el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raül Palacios, el regidor Joan Palou i el rector de la Parròquia, mossèn Josep Maria Vilaseca.

En la presentació de la trobada, Àngels Salgado, membre directiu de Mans Unides a Tàrrega, feu balanç de la passada campanya i explicà els projectes del 2017/18, intervenint també les col·laboradores Paquita Balcells i Dolors Martí, sobre les greus problemàtiques plantejades en aquells sectors més necessitats del món. Els assistents  gaudiren d’una animada vetllada musical d’havaneres a càrrec del conegut Grup Boira, mentre compartien aquest tradicional berenar solidari de germanor, acabant amb un sorteig de vuit pastissos

El resultat econòmic de la jornada solidària, que a Tàrrega ha arribat a la seva vint-i-setena  edició, ha estat de 1.002,57 euros. Enguany els diners recollits  de la campanya es destinaran als dos projectes de Mans Unides assignats pel bisbat solsoní. Per a un programa de rehabilitació d’una escola a Mahate (Moçambic), i un altre a un projecte social per a dones i joves a Nouakchott (Mauritània) . Els dos projectes suposen un import global dels 149.740 euros.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Àngels Salgado i Josep Castellà

 

 

Publicat el dins de Notícies

,