L´estiu a la Casa Sacerdotal del Seminari

L´habitual rutina de la Casa Sacerdotal s´ha vist saludablement trencada per diferents visitants que aquest estiu s’han hostatjat al Seminari. Molts i variats grup s´hi han acollit. En destacarem dos per la seva particular relació amb els mossens i monges que hi viuen.

Del 10 al 16 de juliol, un bon nombre d´ancians de diferents residències de Barcelona va tenir unes jornades de “vacances” a casa nostra. Organitza cada any aquesta activitat la comunitat de Sant´Egidio, valent-se d´un alegre i esforçat estol de joves voluntaris. També van visitar-los algunes persones del moviment Gent de Pau de diverses nacions (Síria, Ucraïna, Senegal, Marroc, Nicaragua…) que els van exposar la situació de llurs països i van pregar, junts, per la pau. És d´agrair l´atenció de la Comunitat de Sant´Egidio envers els residents, monges i capellans del Seminari, en convidar-los als actes més lúdics i instructius.

En un ambient ben diferent va esdevenir-se l´estada a aquesta Casa dels alumnes i professors de l´Acadèmia Internacional de Música de Solsona, AIMS, entre tots unes 90 persones, de molts països, que del 7 al 21 d´agost van omplir-nos de joventut i música. Com cada any, ens van obsequiar amb un preciós concert de música clàssica a la capella, concert emocionant per la curta edat d´alguns dels seus solistes, per la qualitat de la interpretació i pel detall tan gentil de regalar-nos aquesta estona de plaer com a senyal d´agraïment per l´acolliment de què han gaudit.

Com arreu, al Seminari “l´estiu és diferent”.

Informa: Casa Sacerdotal del Seminari

Publicat el dins de Notícies