Exercicis espirituals: “El pelegrinatge cap al cor”

Del 31 de juliol al 6 d’agost van tenir lloc al Seminari de Solsona els exercicis espirituals, enguany adreçats tant a laics com a preveres. Mn. Lluís Simon Pascual, de l’arquebisbat de Tarragona, fou el predicador. Publiquem el testimoni d’uns participants:

“L’impacte que el viure quotidià té en les nostres vides és enorme. S’hi adquireixen hàbits que, de forma imperceptible, van creant una dinàmica que ens va allunyant poc a poc del nostre centre que és Déu.

“Es van sumant a les nostres vivències, petites durícies, rigideses que van formant un veritable cor de pedra.

“Els exercicis espirituals han estat la millor experiència que hem tingut, com a matrimoni, experiència de connectar amb el nostre veritable cor, viu i palpitant, desprenent-nos d’aquelles capes que l’han anat sepultant.

“Alegria i felicitat, és el fruit dels exercicis espirituals, que ens donen l’oportunitat de tornar a connectar amb Nostre Senyor Jesucrist.

“Podem dir, amb el cor i a la llum de la nostra experiència de pregària i silenci, que Ell és Pa de vida i font d’aigua viva”.

Informa: Joaquim i Mari Carmen

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies