Les colònies Guàrdia Lada 2017 han arribat a la seva 45a edició !

Recentment, el GRUP COLÒNIES GUÀRDIA LADA va realitzar la 45a edició de les seves tradicionals colònies d’estiu, que com sempre han estat adreçades a infants que tenen entre sis i catorze anys, i que enmig de la Segarra rural, concretament a la casa de colònies del nucli de la Guàrdia Lada, van poder conviure durant deu dies, la qual cosa educa en el lleure i potencia els valors de l’amistat, el respecte per la natura, la solidaritat, la companyonia i la fe (des d’una visió molt oberta i acollidora per a tothom).

Per tant, enguany s’han complert 45 estius ininterromputs en què el grup, que està format per monitors voluntaris i Mn. Jaume Vilardell al capdavant, d’una forma absolutament desinteressada i amb la intenció que cadascú pugui aportar el seu granet de sorra per millorar la societat, sobretot a través de l’educació del lleure dels infants i joves del nostre entorn, i evidentment també d’alguns infants amb necessitats socials especials, puguin gaudir d’aquesta experiència tan excepcional que són les colònies d’estiu, perquè es pugui fer realitat el fet que “a colònies, l’estiu és diferent!”.

Informa: Grup Colònies Guàrdia Lada

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone