Colònies 2017 de la FRATER a Gerri de la Sal

Des del dia primer d’agost fins al dia 10 se celebraren les Colònies 2017 de l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER), en el recinte de les Colònies Sant Eloi que la parròquia targarina té a Gerri de la Sal.

Hi participaren trenta-cinc persones procedents de Tàrrega, Vilassar de Mar, Barcelona, Cervera, Estimariu, Mafet, Juneda, Belianes, Berga, Pradell, Sant Martí de Maldà i San Cugat del Vallés. Els acompanyà la presidenta de l’associació Maria Rosa Pedrós Pujal amb la presència de monitors i de voluntariat.

Durant aquests dies es feren diversitat d’activitats com: manualitats, jocs, dinàmiques de grup, cantar i ballar, piscina, i la celebració el dissabte dia 5 del Dia de la Família del qual foren protagonistes els nois de la Frater.

Simbòlicament es constituí un consistori quines autoritats i el capellà inauguraren la futura “Plaça dels nois de la Frater”, la qual serà una realitat el 2018.

Així mateix, hi hagué excursions a Puigcerdà i Sort, i una caminada al Santuari de la Verge d’Arboló. En la jornada hi hagué una missa oficiada pel consiliari Mn. Josep Camprubí, un dinar de germanor i ball amenitzat per Paski.

El dilluns 7 visità i compartí les Colònies el bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, que concelebrà l’Eucaristia amb el rector Mn. Josep Maria Vilaseca.   

Cal destacar que l’Associació Fraternitat Cristiana de persones amb discapacitat (FRATER), organitza des de fa ja quaranta-dos anys aquestes colònies d’estiu a Gerri de la Sal, des del mateix origen de la creació d’aquest espai de la Parròquia de Tàrrega en aquest bonic indret dels nostres Pirineus.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Maria Rosa Pedrós i Mn. Vilaseca

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies