Trobada de l’Hospitalitat de Lurdes al santuari de Lurdes de la Nou

Un any més es trobaren, al santuari de Lurdes de la Nou,  els amics de l’Hospitalitat del Bisbat del Solsona i els amics de Manresa del Bisbat de Vic.

Foren unes 150 persones. Des de bon matí anaven arribant i amb un dia de calor tothom buscava les ombres, esperant l’hora d’oir missa que fou presidida pel consiliari de l’Hospitalitat de Solsona Mn. Lluís Ruiz Brichs, juntament amb Mn. Salvador Casafont Casals.

A l’acabar la missa Mn. Lluís, en nom de l’Hospitalitat, entregà una relíquia de Santa Teresa de Calcuta als representants del santuari, que fou acollida amb molt de respecte. Com a representació del santuari, la Teresa Gené donà les gràcies (foto de la relíquia amb el certificat que l’autentifica).

Seguidament tothom es dirigí al local social del poble on els esperava el dinar.

A l’acabar, novament al santuari, es resà el rosari i exposició del Santíssim. Amb l’hora dels adéus es donà per finalitzada una jornada de germanor.

Informa: Una pelegrina

Publicat el dins de Notícies