Sant Jaume torna a presidir un dels altars de Santa Maria de Cervera

Aquest diumenge dia 23 de juliol,  el més proper a Sant Jaume, en la missa de 12h a l’església de Santa Maria de Cervera juntament amb la seva comunitat es va tornar a entronar i beneïr una imatge de Sant Jaume a l’altar número 6 de la girola, on precisament hi ha el vitrall amb simbologia peregrina, el bastó, la carabassa i el barret.

Tot això ha estat possible gràcies a la iniciativa i generositat de l’Associació d’Amics del camí de Sant Jaume de Cervera, que en veure les obres gairebé acabades d’un tram del camí que passa enmig de la ciutat i per davant de Santa Maria han volgut fer justícia amb el sant, que ja hi havia estat però va quedar destrossat per la guerra civil. Des d’aleshores aquell altar havia quedat despullat, sent un dels pocs del temple sense patró.

Cervera ha acolllit amb joia aquesta iniciativa i a la vegada se’n felicita per poder mostrar als molts pelegrins que hi passen durant l’any aquesta imatge tan benerada.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies