Més de 900 persones assistiren al XXIV Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme

En les activitats culturals emmarcades en les tradicionals Festes de la Mare de Déu del Carme de Tàrrega, novament els targarins pogueren gaudir d’unes de les celebracions musicals més esperades del mes de juliol: la sèrie de concerts de musica coral que tenen com escenari cada any el recinte del claustre de l’antic Convent del Carme.

Enguany en el XXIV Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme hi prengueren part un total de sis formacions locals i foranes. Les audicions s’obriren el dijous dia 7 amb la presència de la Coral Ramon Carnicer de Tàrrega i la Coral Sant Joan de Penelles, sota la direcció de Vicenç Perera.

El dissabte 8 escoltarem les veus de la Polifònica d’Urgell i Coral Nostra Senyora de Barcelona, amb la direcció d’Àngel Sans i Carles Grebol. Continuaren les audicions el dimarts dia 11 amb les cançons del centenari Orfeó Nova Tàrrega, sota la batuta de Gerard Bellmunt. Seguiren el dimecres 12 amb la formació de la Coral Sant Jordi d’Anglesola, dirigida per Xavier Pons. I acabaren el dijous 13 amb l’actuació de la Coral Bona Nova, del Casal Cívic de la Gent Gran de Tàrrega, dirigits per Mercè Solà, acompanyats al piano per Josep Maria Salisi.

Al llarg d’aquestes cinc jornades més de nou-centes persones de casa i comarca escoltaren les bones i variades musiques ofertes per les sis formacions corals que tradicionalment col·laboren en aquesta lloable iniciativa musical de l’estiu targarí, organitzada per la Fraternitat Amics del Carme amb la col·laboració de la Llar d’Avis del Carme.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone