Confirmacions a la parròquia de Navès

El passat diumenge dia 9 el bisbe Xavier va confirmar 15 joves de les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu. Aquests joves havien fet la seva preparació pel sagrament de la confirmació a través d’un Alpha joves que es va dur a terme a la parròquia de Navès durant la primavera i començament d’estiu.

L’església engalanada, les diferents parròquies reunides, els padrins a punt i els joves radiants, l’església de Santa Margarida es va omplir de gom a gom, per acompanyar els joves de les seves contrades.

Al final un festiu àpat fratern preparat pels pares i mares va cloure aquest bonic dia.

Preguem perquè aquests joves perseverin en la fe a través de l’Esperit Sant vesat sobre seu.

Informa: Parròquia de Navès

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone