Celebració de la Festa de Sant Cristòfor al Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme de Tàrrega

Els targarins renovaren un any més la celebració de la Festa de Sant Cristòfor, patró dels conductors, en el dia de la seva festivitat el dia 10 de juliol. Aquesta està emmarcada tradicionalment dins de les populars Festes de la Mare de Déu del Carme, organitzades pels Pares Carmelites i la Fraternitat Amics del Carme.

Al migdia, al Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme, hi hagué una Eucaristia presidida pel P. Manel Bonilla, Prior del Carme de Tàrrega, en quina homilia es referí al sant protector dels conductors “que han de tenir el seny, la prudència i l’amor vers els altres en l’exercici i practica de la conducció”. A l’acabar la missa es feu la benedicció de la medalla de Sant Cristòfor commemorant també aquest any les Aparicions de la Verge de Fàtima, ara fa cents anys.

Després el P. Josep López, de la comunitat carmelita de Barcelona, fou l’encarregat de fer la tradicional benedicció de vehicles de tot tipus davant mateix del santuari marià, amb la imatge i l’històric penó de Sant Cristòfor. Així mateix al capvespre, un cop acabada la Novena i missa, novament es procedí al repartiment de les medalles i també a  la benedicció de vehicles amb nombrosa concurrència, calculant-se als voltants dels quatre-cents en tota la jornada.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone