50è Pelegrinatge de l’Hospitalitat de Lurdes: 4t dia, Via Crucis pel camí de la creu

Ahir dimarts, el dia començà de bon matí amb el Via Crucis pel “camí de la creu” adreçat als pelegrins i personal de servei. Fou un Via Crucis emotiu i molt viscut que acabà tot convidant-nos a passar pel Camí de la Consolació.

Poc després anaren tots a l’església de Santa Bernardeta per a participar de l’eucaristia preparada pels joves.
Aquesta fou presidida pel bisbe Romà i concelebrada pel bisbe Xavier. En l’homilia el bisbe Romà recordà d’anar sempre a la font, a la font d’aigua viva que és el mateix Crist Jesús i esperonà els pelegrins a donar gràcies pels 50 anys de gestos, paraules, somriures i llàgrimes… de tot allò viscut en els diferents pelegrinatges de les hospitalitats.

El dinar fou festiu: una gran arrossada al cinema La Foret. Aquest dinar es conclogué amb un acte lúdic on el “cor musical” de l’hospitalitat, entonà l’himne dels 50 anys escrit i musicat per a l’ocasió.

En el mateix acte es feu un recorregut històric sobre els inicis de les hospitalitats en els seus pelegrinatges a Lurdes. Fou un acte lúdic que contingué molts elements que ajudaren a tots a passar una estona molt divertida i molt agradable.

El comiat a la Verge davant la Gruta, fou un agraïment per tot allò rebut aquests dies a Lurdes. Mare de Déu de Lurdes, pregueu per nosaltres!!!!

Informa: Hospitalitat de Lurdes

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies