50è Pelegrinatge de l’Hospitalitat de Lurdes: 1r dia, el viatge d’anada

Ahir dissabte dia 17 de juny, els bisbats de Vic i Solsona van començar el seu pelegrinatge a Lourdes. Més de 900 persones entre malalts, pelegrins i voluntaris viuran aquest any el 50è pelegrinatge.

De bon mati els autocars van anar passant pels pobles recollint els pelegrins, alguns en cadira de rodes. Tots amb la il·lusió d’anar als peus de la Verge a demanar salut o alguna gràcia especial.

El viatge ha estat llarg però molt cuidat pels responsables i els voluntaris. Del nostre bisbat hi participen un grup de més de 80 voluntaris, entre ells un grup de joves; tots es desviuen per ajudar i per complaure a qui ho necessiti, sempre amb un gran somriure.

El dia d’ahir va cloure amb la missa d’obertura a la capella de Sant Josep, que fou presidida pel bisbe Xavier Novell, el qual va glossar el 50è pelegrinatge comparant-lo amb unes noces d’or, com un matrimoni que després de 50 anys de vida comuna celebra que se segueix estimant, acompanyant i amb la família reunida.

Ben segur que la nostra Mare del cel sota l’advocació de Lourdes els acompanyarà en la seva estada, tocarà cors, guarirà ferides i posarà bàlsam a les malalties.

Informa: Hospitalitat de Lurdes

 

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies