Trobada intercol·legial d’alumnes de la Sagrada Família d’Urgell, a Cervera

Com ja va sent habitual en els últims anys, el darrer trimestre de curs, els col·legis de la congregació de la Sagrada Família d’Urgell dels diferents indrets del territori celebren la trobada intercol·legial anual a Cervera, lloc on va néixer la seva fundadora Anna Maria Janer.

Aquest any la trobada estava composada per alumnes de 6è de primària que pertanyen a les escoles “Les Escaldes i Sant Ermengol” d’Andorra, el Masnou, Sant Andreu, Viladecans, Santa Coloma, Avinyó, Lleida i Sabadell.

Un total de 450 nens i nenes acompanyats pels seus professors i monitors, els quals en arribar es concentraren a la Plaça Major per continuar fins a l’església de Santa Maria per celebrar l’Eucaristia en un acte d’acció de gràcies.

Tot seguit va tenir lloc una gimcana per la mateixa església i per tota la ciutat buscant els edificis i espais on la Mare Janer havia estat i havia prestat dedicació al llarg de la seva vida. Al migdia van fer un dinar de pícnic en el parc “Mas Duran” on els assistents intercanviaren jocs, rialles i cants per arribar a l’hora dels adéus i retornar a casa.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies