La Parròquia de Cervera pelegrina al Santuari de Torreciudad

Un any més, els fidels de la Parròquia de Santa Maria de Cervera van acudir en pelegrinatge al Santuari de Torreciudad (Huesca), on es conserva una reproducció de la Mare de Déu del Coll de les Savines. La romeria en honor a la Verge va tenir lloc el proppassat dissabte 20 de maig, juntament amb els devots de Martorell i d’Igualada.

En aquesta ocasió, Cervera va comptar també amb una destacable representació del grup de joves de la parròquia que van participar activament en les activitats programades, entre les que cal destacar la processó amb la Mare de Déu del Coll de les Savines, la celebració de la Santa Missa, concelebrada pel Rectors de Torreciudad, d’Igualada i de Cervera, el rés del Rosari per l’esplanada, la benedicció amb el Santíssim i la visita guiada al Santuari, on es va poder admirar, entre d’altres, la impressionant galeria d’advocacions marianes.

Informa: Ramon Gené

Publicat el dins de Notícies