Els joves del Forma’t es troben a Verdú

El passat dissabte 13 de maig es va realitzar un nou Forma’t del grup de joves del bisbat! Aquest cop es va realitzar a Verdú, de la mà de Dani Cuesta, jesuïta de Lleida.

Els joves es van trobar a partir de les 10h a la casa natal–santuari de Sant Pere Claver, i aprofitaren el lloc tot fent visita, van rebre informació sobre la seva vida, i sobretot sobre la seva vocació de ser esclau dels esclaus. D’aquesta manera es van anar introduint al tema a tractar, sobre discerniment: opcions de vida, en la clau ignasiana.

Es va parlar sobre els tres pensaments, les dues mocions de l’ànima, i els sis passos per a un bon discerniment … , som a eines efectives per ajudar-nos a trobar un sentit a la vida, i a ser feliços fent allò que Déu vol, però que també es poden usar per a altres petits discerniments i decisions a prendre.

Després d’una pausa, van continuar amb un temps de meditació personal, i posada en comú, on els joves van compartir molt obertament els seus dubtes, dificultats, problemes, inseguretats, pensaments, sobre el tema tractat des de la seva opinió i experiència.

Al migdia van acabar la jornada anant a dinar tots junts a Tàrrega, on van acabar de parlar del tema, i compartir la seva amistat.

Informa: Delegació de Joventut

 

 

 

Publicat el dins de Notícies