Els bisbes de Catalunya lliuren a Mn. Aureli Ortín, diaca, la Creu Pro Ecclesia et Pontifice

Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, reunits al Santuari de la Mare de Déu de Loreto de Tarragona, van lliurar ahir dimecres, dia 10 de maig, a Mn. Aureli Ortín i Maynou, diaca de l’Arquebisbat de Barcelona i vicesecretari de la CET durant vint-i-tres anys, l’alta distinció pontifícia de la Creu Pro Ecclesia et Pontifice, una condecoració atorgada pel sant Pare Francesc.

Aquesta Condecoració, instituïda pel Papa Lleó XIII en 1888, suposa un gran reconeixement a la tasca de clergues i laics a favor de l’Església Catòlica. En el cas de Mn. Aureli Ortín, els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, han fet aquesta petició pel servei que durant vint-i-tres anys ha dut a terme com a vicesecretari de la CET, amb exemplaritat, eficàcia i un gran sentit de responsabilitat i d’amor a l’Església.

El Sant Pare, acollint la petició dels bisbes de la Tarraconense, vol palesar amb aquest reconeixement públic el valor que té dedicar llargs anys de la pròpia vida al servei de l’Església i del seu testimoniatge de fe i amor enmig del món.

Informa: Tarraconense

 

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone