Viacrucis tradicional amb suplements a Cervera

El Divendres Sant, i després de la celebració de la Passió de Nostre Senyor Jesucrist, a l’església de Santa Maria tingué lloc el Viacrucis de sempre, recorrent des de Santa Maria fins a Sant Antoni, passant pel centre del casc antic de la ciutat.

Acompanyaren el seguici el grup de percussió dels geganters de Cervera com els darrers anys. Aquest any però s’hi sumaren un pas que portava la Mare de Déu i un grup d’armats que marcaren el pas de la processó seguint el toc dels tambors. Són incorporacions que donen més sentit al Viacrucis. També s’estrenaren uns fanalets i unes torxes que junt amb el silenci ajudaren al recolliment i a la reflexió.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone