Festival de música, dansa i màgia a benefici de Mans Unides a Tàrrega

El Teatre Ateneu de Tàrrega acollí el capvespre del passat dia 9 d’abril la celebració d’un festival de música, dansa i màgia organitzat per la delegació local del Grup de Missions i Mans Unides destinat a la campanya número 58 del Bisbat de Solsona.

En aquest festival, d’unes dues hores de durada i molt celebrat pel públic assistent, intervingueren les noies del grup Magic Girls integrat per les joves Clàudia, Laura i Ainhara de Tàrrega i Anglesola; la formació d’Ondara Gospel amb cantaires de diverses poblacions com Tàrrega, Cervera, Els Hostalets, la Fuliola, el Tarròs, Anglesola, Bellpuig, Verdú, Sant Guim de Freixenet i Castellnou de Seana; dos grups de noies dels Gyas Club de Tàrrega que dansaren a ritme de hip-hop; i tancant el festival les cançons del duet de Tissana Versions format per Anna Castellà i Pep Pastor. La presentació anà a càrrec d’Esther Puig.

A la cloenda del festival, Miracle Llorens i Àngels Salgado, membres de Mans Unides, agraïren la col·laboració econòmica obtinguda dels 750’euros, explicant els objectius de Mans Unides i els seus projectes. Enguany són a benefici de la campanya per la rehabilitació d’una escola a Mahate (Moçambic) i el projecte social per a dones i joves a Nouakchot (Mauritània), a l’Àfrica.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Àngels Salgado

Publicat el dins de Notícies

,

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone