Primer curs Billings al Bisbat de solsona

Fa uns dies, un grup reduït de la nostra diòcesi va acabar el primer curs del mètode Billings, presentat dins de les xerrades de Paternitat Responsable. Aquest curs ofereix 6 sessions on una monitora, en aquest cas l’Alicia Pastor, explica tant la teoria com la pràctica per poder entendre el mètode.

És molt fàcil assolir els coneixements i posar-los en pràctica. A la dona l’ajuda a entendre millor tots el canvis que fa el seu cos i que la majoria de vegades ni ens parem a observar-los ni els hi donem importància.  A l’home, com que comparteix la informació dia a dia, també sap en quin procés està la dona.  Així, com a marit i muller, poden decidir dia a dia, si és el millor moment per tenir relacions; tant per si busquen tenir un fill, o per si, degut als motius que com esposos decideixen, cal deixar passar un temps i intenten evitar-lo.

És un mètode totalment natural, basat bàsicament en l’observació, i sempre obert a la vida.

Informa: Delegació de Pastoral Familiar

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone