Trobada de confirmands amb el Sr. Bisbe

El dissabte 11 de març les delegacions de Joventut i de Catequesi del Bisbat van organitzar la trobada anual de joves confirmands amb el Sr. Bisbe. Com ja és costum, la trobada es va realitzar al Seminari de Solsona i va aplegar uns 90 nois i noies acompanyats dels seus catequistes i mossens.

La jornada va començar amb la presentació realitzada pels delegats, i la presentació de les parròquies dels joves confirmands. A continuació els nois i noies més petits (fins a 2n d’ESO) van tenir la catequesi del Sr. Bisbe, i els més grans (a partir de 3r d’ESO) una gimcana, i, a l’acabar, es van girar les activitats.

En la seva catequesi, emmarcada en el passatge de l’evangeli portat a Samaria (Ac 8, 4-25), i, sobretot, en la imposició de l’Esperit Sant, el Sr. Bisbe va destacar la importància d’aprofitar a fons el temp de catequesi per conèixer més a Jesús, i obrir-li les ferides que cadascú porta, deixar que el catequista sigui veritablement un deixeble que ens porta al mestre Jesús, i voler viure la rebuda de l’Esperit Sant amb força, tal i com va passar a Samaria.

En la gimcana, l’objectiu era, a partir de diverses proves i jocs, aconseguir els dons de l’Esperit Sant. Aquesta es va realitzar als jardins i camp de futbol del seminari, aprofitant el bon temps que realitzava.

L’últim acte va ser la celebració de la missa, celebrada pel Sr. Bisbe, i concelebrada pels altres mossens assistents; tots els confirmands van compartir aquest sagrament amb interès i concentració.

La jornada va finalitzar amb el dinar, per  aaquells que van poder quedar-se, als jardins del seminari.

Informa: Delegació de Joventut i de Catequesi

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone