e-cristians crea una comunitat de facebook amb el nom “Catòlic. Però no massa”

El grup e-cristians ha creat una comunitat a facebook, sota el títol Catòlic. Però no massa, en la qual s’ofereixen continguts, opinions i reflexions sobre fets de la nostra societat des d’una perspectiva d’Església.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és arribar a totes les persones que es consideren catòliques tot i que en el seu dia a dia potser no participen d’una vida eclesial. Per tant, és una bona oportunitat d’arribar als batejats allunyats.

Cada dia un equip de professionals publicaran al facebook alguns temes de reflexió i debat per poder anar construint una comunitat virtual.

Seguirem informant!

Redacció

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone