Defunció de Mn. Joan Carreres i Puig

El dia 17 de març a la nit va morir Mn. Joan Carreres i Puig, rector de Sant Pau de Narbona d’Anglesola.

Mn. Joan Carreres va néixer a Ivorra el dia 5 de febrer de 1945.

Va iniciar els seus estudis d’Humanitats i Filosofia al Seminari de Solsona l’any 1958. Els estudis eclesiàstics els va cursar al Seminari de Barcelona. Va ser ordenat prevere a Cervera el dia 13 d’abril de 1980.

Durant els anys del seu ministeri va servir pastoralment les parròquies de Cervera, Sant Guim de la Plana, Granyena, Gramuntell, Sant Guim de Freixenet, Freixenet, Montpalau, Sant Domí, Sant Guim Vell, la Tallada, Tàrrega i Anglesola, on ha viscut i servit fins la seva malaltia.

Dins els seus càrrecs destaquem: membre del Consell Presbiteral, arxipreste de la Segarra i capella del santuari de la Mare de Déu de Fàtima de Tàrrega.

Avui ha tingut lloc la missa exequial a la parròquia de Sant Cugat d’Ivorra. I diumenge vinent, dia 26,  a la una del migdia, tindrà lloc un funeral a l’església de Sant Pau de Narbona d’Anglesola.

Des de la diòcesi volem agrair a Mn. Joan tots aquests anys dedicats al ministeri presbiteral tot demanant al Pare del cel que el tingui a la seva glòria. Descansi en pau.

 

 

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone