Berenar solidari de Mans Unides a Súria

Com en anys anteriors, aquest diumenge 12 de març, la delegació de Mans Unides de Súria va organitzar el tradicional “berenar solidari” amb l’objectiu de recaptar ajuda econòmica per poder tirar endavant els dos projectes proposats pel Bisbat de Solsona:  a Mauritània (formació i ajuda per a dones i joves) i a Moçambic (reconstrucció d’una escola primària).

L’acte es va celebrar al Centre Sant Salvador de la parròquia. Es va iniciar amb una interessant xerrada titulada “Experiència al Camerun” a càrrec de la germana Pilar Casadevall, actualment Priora de la Comunitat de les Dominiques de l’Anunciata de Súria, que va explicar les seves vivències al llarg dels onze anys que va passar al Camerun.

La Gna. Pilar explicà de manera molt adient, acompanyant-se de diapositives,  la situació geogràfica, cultural, socioeconòmica i religiosa d’aquell país centreafricà, on les missioneres de l’Anunciata estan duent a terme una important tasca evangelitzadora, assistencial i de promoció humana.

Mn. Joan Casals, rector de la parròquia de Súria, va concloure l’acte amb unes paraules d’agraïment a la Gna. Pilar, passant a convidar al nombrós públic assistent a compartir el “berenar solidari” consistent en pa amb oli i xocolata, com a símbol de confraternització amb les persones que passen necessitat.

Informa: Josep M. Castro

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone