Joves de la Parròquia de Tàrrega i d’altres bisbats a la Jornada XLT de Igualada

La tarda del passat dissabte 25 de febrer una dotzena de joves de la Parròquia de Tàrrega, acompanyats del rector mossèn Josep Maria Vilaseca i del treballador apostòlic Joan Sabé, participaren en la jornada XLT (de la paraula anglesa Exalted, que significa EXALTAT), la qual es desenvolupà a l’església de la Sagrada Família d’Igualada.

Aquesta és una activitat d’origen nord-americà en la qual es convida a joves a viure una experiència única d’acollida, musica cristiana, adoració al Santíssim Sagrament, silenci, confessions, i com a cloenda compartir un sopar. A Catalunya ja s’han fet dues edicions, concretament a Igualada ja que és un punt mig de trobada.

En aquesta segona trobada es reuniren a Igualada una vuitantena de joves, resultant un èxit en tots el sentits; experiència que aviat es repetirà, segons expliquen els organitzadors.

La jornada de la XLT l’organitza un grup de joves voluntaris de Catalunya amb gent dels diferents bisbats, amb la col·laboració de Worship. Cat, grup de musica cristiana.

Informa: Josep Castellà
Fotos: Joan Sabé

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone