Inici dels “diumenges especials” a la parròquia de Puig-reig

El Consell Pastoral de la Parròquia de Puig-reig va parlar, a la reunió del 28 de gener, de dedicar alguns diumenges de l’any a alguns grups que col·laboren en les tasques i les necessitats de la parròquia. Seria una manera d’agrair, reconèixer, donar a conèixer la feina de tots aquests grups i també de convidar, a tothom qui ho vulgui, a incorporar-s’hi.

Diumenge que ve, 5 de març, s’iniciaran els diumenges especials. El primer serà dedicat al grup de neteja i ornamentació. A la Missa de 2/4 de 12 del matí es farà un reconeixement i agraïment “al treball que fan tantes persones per tenir l’església neta, arreglada i acollidora, tant la del poble com la de cada colònia”, informa el full parroquial. També es demanarà que Déu beneeixi i acompanyi a aquestes persones, les quals presentaran les ofrenes de la Missa.

A la sortida, tots plegats compartiran un refrigeri al porxo de l’església.

Informa: M. Coll

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone