Un centenar de persones en el “Sopar Solidari” de Mans Unides de Tàrrega

La nit del passat divendres 17 de febrer, la Delegació del Grup de Missions i Mans Unides de Tàrrega, celebrà el tradicional Sopar Solidari de cara a recaptar ajuts per sufragar els dos projectes d’enguany del Bisbat de Solsona a benefici del Tercer Món: un d’ells a Moçambic (Àfrica) per a la rehabilitació d’una Escola de Primària a Mahate amb un cost de 68.091€, i un altre per al projecte social per a dones i joves a Nouakchot, Mauritània (Àfrica), per un import de 81.649€.

La sala de la Societat Ateneu aplegà un centenar de persones, les quals es reuniren al voltant de la taula amb el menú consistent en pa amb oli, una poma i aigua, com a símbol d’austeritat i tanmateix com a signe d’unió amb la gent que passen necessitat. El resultat de les aportacions voluntàries d’aquesta primera jornada de la campanya del  any fou dels 771,57€.

Aquesta jornada, que obre la campanya d’activitats del Grup de Missions i Mans Unides a Tàrrega en aquest 2017, començà amb la presentació i pregaria del rector, Mn. Josep Maria Vilaseca, recordant Les Benaurances i escoltant la cançó Que ets Jesús per a mi? Després Àngels Salgado, membre de Mans Unides de Tàrrega, donà el resultats de la Campanya 2016 i explicant quins projectes del bisbat foren assolits totalment. També detallà els dos projectes d’enguany xifrats en els 149.740€, projectant-se el vídeo promocional sota el lema “El Món no necessita més menjar. Necessita més gent compromesa”. Seguí, a la mateixa sala cedida per la Societat Ateneu, una interessant xerrada a càrrec dels testimonis de les voluntàries de Berga, Montserrat García i Maria Lluïsa Sellès, sobre “Vivències al Camerun” comentant-se un recull de fotografies d’aquell país africà.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies

,

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone