Presentació del Manual de Bioètica per a Joves

Ahir dissabte 3 de desembre es va presentar el Manual de Bioètica per a joves al Seminari de Solsona. La presentació la va realitzar el doctor Ferran García-Faria, metge de l’Associació de Metges Cristians de Catalunya.

El Doctor va anar repassant els diversos temes que tracta el manual com l’embrió, l’avortament, el diagnòstic prenatal, l’assistència mèdica a la procreació, l’eutanàsia, la donació d’òrgans, i la ideologia de gènere. La presentació va estar acompanyada per diverses preguntes, diàleg i aportacions de la dotzena de joves oients que van enriquir la xerrada, i alhora van centrar el temes més controversos i d’actualitat.

Les delegacions de Joventut i de Pastoral Familiar disposen d’exemplars del manual per a aquells que hi estiguin interessats, el preu són 3€. Contactar amb joventut@bisbatsolsona.cat o bé pastoralfamiliar@bisbatsolsona.cat o bé als telèfons: 669689746 (Yolanda) i 659925382 (Marc).

Informa: Delegacions de Pastoral Familiar i Joventut

Publicat el dins de Notícies

,

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone