Xerrada sobre la paternitat responsable

Divendres passat, 11 de novembre, a Tàrrega, es va fer una Xerrada sobre la paternitat responsable, organitzada per la Delegació de Pastoral Familiar en coordinació amb el COF (Centre d’Orientació Familiar de Terrassa).

El matrimoni Alícia Pastor, infermera, i Francisco de Pablos, professor de Religió, van ser els encarregats de dur-la a terme.

En la 1a part, es va explicar què s’entén per paternitat responsable seguint els Documents de l’Església i, en la 2a, es va fer una introducció als Mètodes naturals de Reconeixement de la  fertilitat i un col·loqui per aclarir dubtes.

Com que hi ha un grupet interessat en aprendre Mètodes naturals de Reconeixement de la fertilitat es farà un curs d’aprofundiment a partir del gener. Per a més informació, podeu dirigir-vos a: pastoralfamiliar@bisbatsolsona.cat.

Informa: Delegació de Pastoral Familiar i Parròquia de Tàrrega

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone