Fratello 2016! “Sou preciosos als ulls de Deu”

Ja a l’autocar de retorn cap a casa, emocions contingudes, vivències, cors tocats i vides renovades.

Avui diumenge, últim dia de l’estada a Roma, el grup de pelegrins del nostre bisbat han matinat per poder arribar d’hora a la Plaça Sant Pere. Després de passar tots els controls, han entrat en una església plena ja de pelegrins. El nostre grup ha pogut viure l’eucaristia en un lateral de la Basílica al costat de l’altar principal.

Profundes i directes les paraules del papa Francesc en l’homilia: “Dues són les coses més importants, Déu i el proïsme”; ” Com podem quedar-nos tranquil·lament asseguts a casa quan hi ha tantes persones necessitades fora? Cal justícia!” I ha repetit vàries vegades: “Sou preciosos als ulls de Déu”.

Els pelegrins tornen a casa renovats i reafirmats en la fe, molts han estat els que s’han acostat a rebre la misericòrdia de Déu i com Nicodem se senten nascuts de nou. Per als voluntaris ha estat fer-se realitat les paraules del nostre Papa: “Deixem-nos evangelitzar pels pobres”.

Informa: Comissió Fratello/Bisbat Solsona

Vídeo dels pelegrins

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone