Primers vots religiosos de sis novicis al santuari de Sant Ramon

El dissabte dia 22 d’octubre, i en una celebració extraordinària, sis novicis feren els primers vots religiosos en la congregació dels frares mercedaris de convent-monestir de Sant Ramon. Ells són el Josué Ramírez, el César Blanco, el Domingo Martínez, el Gregorio Diaz, l’Ignacio Enrique i l’Andrés James, tots ells provinents de l’Amèrica llatina.

Presidí la cerimònia el provincial de l’orde de l’Aragó, Fra José Juan Gálvez Ordid, franquejat pel superior de la comunitat de Sant Ramon, Francisco Marín, i el mestre de novicis Felix Xirinos. Vint-i-vuit concelebrants els acompanyaren en aquesta primera administració i tot un seguit de fidels i familiars de tota la comarca i de la seva terra natal. També el vicari general de Solsona, Mn. Josep Maria Vilaseca, en primera representació de la diòcesi.

La Coral de Sant Ramon va omplir de joia la celebració amb els seus cants i va fer gaudir als assistents d’una solemnitat especial.

Ara tots ells gaudiran d’unes petites vacances, i tot seguit retornaran als seus països per continuar la formació que els permetrà arribar, algun dia, a la seva ordenació.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone