Vetllada cultural a la cripta de l’església de Cardona

El proper dissabte 1 d’octubre, la doctora en Història de l’art Montse Barniol donarà el tret de sortida als actes de cloenda de la commemoració del 75è aniversari del retorn de les relíquies dels Patrons de Cardona amb una conferència a l’entorn de la creu gòtica  dels Sants Màrtirs de Cardona, una de les peces més preuades del tresor litúrgic de la parròquia cardonina. La peça és obra del mestre argenter Olzina que va treballar a la cort del rei Alfons IV el Magnànim i segons els experts constitueix una peça excepcional de l’orfebreria gòtica catalana.

La Dra. Barniol va realitzar un estudi d’aquest element processonal que va meréixer una publicació l’any 2010. L’acte tindrà lloc a la Cripta dels Sants Màrtirs, a les 21:00h, dins el marc de les “Vetllades Culturals a la Cripta” que s’hi celebren mensualment.

Informa: Germandat dels Sants Màrtirs de Cardona

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone