Curs “Emmaús” de l’EESA Solsona

Del divendres 23 al diumenge 25 de setembre, es va dur a terme, al Seminari de Solsona, el curs Emmaús -2n curs després del curs “Nova Vida” que ofereix l’Escola d’Evangelització Sant Andreu de Solsona (EESA Solsona)-.

Aquesta ha estat la segona vegada que s’imparteix aquest curs a la diòcesi i hi van participar una trentena de persones que van poder viure una formació bíblica molt interessant i vivencial. La Paraula de Déu va ser la protagonista del cap de setmana i els participants al curs van poder conèixer-la millor i, sobretot, estimar-la i respectar-la ja que és Déu mateix qui parla a través de les lectures i els evangelis.

L’equip formador que va impartir les xerrades estava compost només de laics, com és habitual en els cursos de l’EESA Solsona. El mossèn consiliari que va acompanyar el curs fou Mn. Marc Majà.

Un curs diferent i enriquidor que quedarà en els cors de tots els qui van poder participar-hi. D’aquí uns mesos està previst que l’EESA Solsona, organitzi el 3r curs anomenat “JOAN”, un curs que parla sobre la formació de deixebles.

Informa: Júlia Ayala

A la foto es poden veure alguns dels participants i membres de l’equip

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone